سیاسی

پوتین درباره شایستگی تونی بلر برای اداره غزه پس از جنگ تردید دارد

رئیس جمهور روسیه شایستگی تونی بلر نخست وزیر سابق بریتانیا را برای برعهده گرفتن ریاست کمیته بین المللی اداره نوار غزه پس از جنگ، زیر سئوال برد.

میدل ایست نیوز: ولادیمیر رئیس جمهور روسیه شایستگی تونی بلر نخست وزیر سابق بریتانیا را برای برعهده گرفتن ریاست کمیته بین المللی اداره نوار غزه پس از جنگ، زیر سئوال برد.

به گزارش روسیا الیوم، پوتین در سخنرانی خود در نشست باشگاه گفت‌وگوی بین‌المللی «والدای»، تونی بلر را سیاستمداری کارکشته که دیدگاه های خاص خود را دارد توصیف کرد ولی گفت، بلر به عنوان صلح‌ساز شناخته شده نیست.

پوتین در سخنان خود گفت روسیه به طور کلی آماده برای حمایت از طرح رئیس جمهور امریکا درباره نوار غزه است. وی تاکید کرد مدیریت غزه باید به تشکیلات خودگردان فلسطین سپرده شود.

رئیس جمهور روسیه همچنین گفت پرسش‌هایی درباره طرح ترامپ وجود دارد از جمله این که سیطره بین المللی بر غزه چه مدت ادامه خواهد یافت و بعد از آن، قدرت چگونه و به چه کسی منتقل خواهد شد؟

وی افزود، روسیه تماس‌هایی با حماس دارد و برای ما مهم است که حماس هم از این راه حل استقبال کند.

بر اساس طرح پیشنهادی دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا، بعد از توقف جنگ در غزه، کنترل این منطقه به کمیته‌ای تکنوکرات زیر نظر یک کمیته بین المللی سپرده خواهد شد. طبق این طرح، ترامپ و بلر و دیگر شخصیت های سیاسی در «شورای صلح» عضویت خواهند داشت.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =

دکمه بازگشت به بالا