سیاسی

اسرائیل پاسخ حماس را به معنای موافقت با طرح ترامپ تلقی نمی‌کند

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی در اقدامی که می‌تواند نشانه کارشکنی در اجرای طرح آتش‌بس در غزه تفسیر شود اعلام کرد، مقامات اسرائیلی بیانیه حماس را به معنای موافقت با طرح ترامپ تلقی نکرده‌اند.

میدل ایست نیوز: رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از مسئولان ارشد اسرائیلی که در نشست شب گذشته بنیامین نتانیاهو با مقامات ارشد حضور داشتند اعلام کرد، اسرائیل بیانیه حماس را به معنای موافقت با طرح رئیس جمهور امریکا درباره غزه تلقی نکرده است.

به گزارش روسیا الیوم، این مسئولان اسرائیلی اعلام کردند برداشت اسرائیل از بیانیه شب گذشته حماس، مانند برداشت دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا نیست که بیانیه حماس را نشانه پذیرفتن طرح خود برای توقف جنگ در غزه تلقی کرد و از آمادگی حماس برای صلح دائم سخن گفت و از اسرائیل خواست فورا بمباران غزه را متوقف کند.

رادیو ارتش اسرائیل به نقل از مسئولان اسرائیلی افزود، ترامپ گزینه‌ای برای اسرائیل باقی نگذاشت جز این که بیانیه حماس را موافقت با گفت‌وگو تلقی کند. این رادیو افزود، تکلیف این ماجرا ظرف روزهای آینده مشخص خواهد شد به این صورت که یا مذاکرات به سرانجام خواهد رسید و آزادی گروگان‌ها شروع خواهد شد یا این که درگیری شدید از سر گرفته خواهد شد.

جنبش حماس شامگاه جمعه اعلام کرد پاسخ خود به طرح رئیس جمهور امریکا برای توقف جنگ در غزه را به میانجی‌ها تحویل داده است.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − 8 =

دکمه بازگشت به بالا