سیاسی

تاکید السودانی بر لزوم مشارکت گسترده در انتخابات پارلمانی عراق

رئیس ائتلاف سازندگی و توسعه، در جلسه‌ای با رهبران سیاسی ائتلاف، بر اهمیت مشارکت گسترده مردم در انتخابات پیش رو و  انجام اصلاحات اقتصادی تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: محمد شیاع السودانی، رئیس ائتلاف سازندگی و توسعه در نشست با رهبران نهادها و نیروهای سیاسی عضو این ائتلاف، ضمن عرض تبریک به مناسبت روز ملی عراق، بر اهمیت تقویت نهادهای دولتی، حاکمیت قانون و باقی ماندن تحت چتر و لوای قانون اساسی که حامی آزادی‌ها، دموکراسی و حقوق تمام اقشار مردم است، تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، در این بیانیه آمده است، السودانی در این نشست، امور نامزدهای انتخابات، روند تبلیغات انتخاباتی آنها، تلاش‌ها برای معرفی برنامه‌های ائتلاف، ارتباط با شهروندان و راه‌های تقویت این ارتباط در راستای تحقق آرزوها و انتظارات مردم عراق در زمینه خدمات، اصلاحات و تأمین نیازهای معیشتی را پیگیری کرد.

نخست وزیر عراق و رئیس ائتلاف سازندگی و توسعه، در این نشست که شب گذشته برگزار شد، همچنین بر اهمیت حفظ انگیزه و شتاب در کارهای پایه گذاری شده در دولت و شروعی دوباره بر اساس خط مشی و رویکرد سازندگی و پروژه‌های بزرگ راهبردی که به عنوان یک اهرم برای اقتصاد عراق عمل کرده‌اند، تاکید کرد.

السودانی، اهمیت مشارکت گسترده در انتخابات و اتکای ائتلاف به برنامه‌های آتی بر پایه محکمی که در زمینه اصلاحات اقتصادی حاصل شده است، پاسخگویی به انتظارات شهروندان در خصوص فرصت‌های شغلی، کاهش محسوس نرخ فقر از طریق برنامه‌های حمایت اجتماعی و همچنین جهش خدماتی و عمرانی در سراسر عراق را تشریح کرد.

گفتنی است ائتلاف سازندگی و توسعه به رهبری محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر کنونی عراق، یک تشکل سیاسی و انتخاباتی است که برای شرکت در انتخابات پارلمانی عراق حول محور دستاوردهای دولت کنونی تشکیل شده است.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − هشت =

دکمه بازگشت به بالا