سیاسی

تمجید نخست وزیر عراق از توانمندی‌ نیروهای نظامی کشورش

نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، امروز از رزمایش بزرگ «قهرمانان عراق» در استان الانبار بازدید و از توانمندی‌های بالای رزمی نیروهای این کشور تمجید کرد.

میدل ایست نیوز: محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، امروز شنبه در استان الانبار، در رزمایش نظامی تاکتیکی تحت عنوان «قهرمانان عراق» حضور یافت.

بر اساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق، این رزمایش در سطح یک لشکر، با پشتیبانی نیروی هوایی، هوانیروز و پدافند هوایی برگزار شد و شماری از سفرا و وابستگان نظامی کشورهای دوست و برادر مقیم در عراق نیز در این برنامه حضور داشتند.

السودانی با ستایش از این رزمایش و سطح بالای هماهنگی، توانمندی‌ها و قابلیت‌های رزمندگان عراقی، دستور داد این روند و آمادگی با همین شتاب برای مقابله با چالش‌ها و حفظ آمادگی دائمی ادامه یابد.

در این رزمایش و تمرین های نظامی، لشکر نهم زرهی، لشکر ۲۵ مکانیزه و یک تیپ از نیروهای ویژه شرکت داشتند.

هدف از برگزاری این رزمایش، ارتقای سطح عملکرد، افزایش قابلیت‌ها، تقویت کار مشترک و هماهنگی بالا میان یگان‌های مختلف نظامی و همچنین حفظ آمادگی و اثربخشی رزمی برای مقابله با شرایط و وظایف گوناگون میدان نبرد عنوان شده است.

منبع
بیانیه نخست وزیری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 8 =

دکمه بازگشت به بالا