خبر اولسیاسی

اهتمام عراق به توسعه توان تسلیحاتی و پدافند هوایی

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق تاکید کرد که نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور اهتمام زیادی برای سیستم امنیتی و توسعه توان تسلیحاتی نیروهای مسلح قائل است.

میدل ایست نیوز: صباح النعمان، سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق تاکید کرد که محمد شیاع السودانی، نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق اهتمام زیادی برای سیستم امنیتی و توسعه توان تسلیحاتی نیروهای مسلح عراق قائل است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، وی افزود که السودانی نسبت به تجهیز نیروهای مسلح به جدیدترین تسلیحات علاوه بر فناوری اهتمام دارد.

النعمان تصریح کرد که طی دوره گذشته، نیروهای امنیتی به سلاح‌های بسیار پیشرفته مجهز شدند و امرو شاهد اهتمام فرماندهان امنیتی و فرمانده کل به سیستم پدافند هوایی و توسعه آن هستیم.

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق تاکید کرد که نیروهای امنیتی در آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه چالشی قرار دارند.

وی اشاره کرد که طی دوره گذشته آموزش، تسلیحات و توسعه توانمندی‌های نظامی برای رسیدن به مرحله بی‌نیازی از ائتلاف بین‌المللی و پایان مأموریت آن در عراق انجام شده است و دولت و فرماندهان امنیتی در این زمینه موفق بودند.

النعمان در پایان افزود که امروز شاهد تغییری در فعالیت ائتلاف بین‌المللی و کاهش آن براساس زمانبندی‌های مشخص که توسط کمیته‌های امنیتی مشترک عراق و ائتلاف بین‌المللی مشخص شده، هستیم.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − چهارده =

دکمه بازگشت به بالا