توافق دمشق و قسد بر سر آتشبس در مناطق شمال و شرق سوریه
وزیر دفاع سوریه از توافق دمشق و نیروهای دموکراتیک سوریه بر سر آتشبس در مناطق شمال و شمال شرق این کشور خبر داد.

میدل ایست نیوز: مرهف ابوقصره، وزیر دفاع سوریه در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با مظلوم عبدی، فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، ابوقصره با اشاره به انجام این دیدار در دمشق اعلام کرد دو طرف بر سر آتشبس جامع در تمامی محورها و مراکز استقرار نظامی در شمال و شمال شرق سوریه توافق کردند.
وی توضیح داد این توافق به سرعت اجرایی میشود.
گفتنی است یک هیئت عالیرتبه از نیروهای دموکراتیک سوریه و مناطق خودگردان کُردهای سوریه، به ریاست مظلوم عبدی، وارد دمشق شد تا در نشستی با احمد الشرع، رئیس دوره انتقالی سوریه و اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه این کشور بحث و رایزنی کند.
مظلوم عبدی روز دوشنبه نیز با تام باراک فرستاده ویژه رئیس جمهور امریکا و فرمانده سنتکام دیدار و درباره تسریع در اجرای توافقها بحث و تبادل نظر کرده بود.