سیاسی

السودانی و طالبانی درباره انتخابات عراق گفت‌وگو کردند

نخست وزیر عراق و رئیس اتحادیه میهنی کردستان، درباره پرونده انتخابات پارلمانی عراق که قرار است ماه آینده برگزار شود، گفت‌وگو کردند.

میدل ایست نیوز: محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق و بافل طالبانی، رئیس اتحادیه میهنی کردستان دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، در این دیدار اوضاع کلی در کشور، اهمیت یکپارچه سازی مواضع و گفتمان ملی برای تداوم ثبات سیاسی و امنیتی در سراسر کشور بررسی شد.

دو طرف اجرای طرح‌های توسعه بخش‌های اقتصادی، توسعه‌ای و خدماتی علاوه بر تقویت همکاری و هماهنگی میان دولت فدرال و دولت اقلیم کردستان عراق به ویژه در سایه توافق اخیر مرتبط با صادرات نفت اقلیم را بررسی کردند.

السودانی و طالبانی درباره پرونده انتخابات پارلمانی عراق که قرار است ماه آینده برگزار شود و تامین شرایط لازم برای تضمین موفقیت آمیز بودن برگزاری آن و تحقق مشارکت گسترده مردم برای اینکه نتایج انتخابات بیان کننده حقیقی آرمان‌های ملت عراق باشد، رایزنی کردند.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 6 =

دکمه بازگشت به بالا