سیاسی

ادامه حملات شهرک‌نشینان به اموال و املاک فلسطینی‌ها در کرانه باختری

منابع محلی و رسانه‌های فلسطینی اعلام کردند، شهرک‌نشینان صهیونیست بامداد امروز 3 خودرو متعلق به فلسطینی‌ها را در کرانه باختری رود اردن به آتش کشیدند و 150 اصله درخت زیتون را قطع کردند.

میدل ایست نیوز: شهرک‌نشینان صهیونیست بامداد امروز با یورش به مناطق سکونت فلسطینی‌ها در کرانه باختری رود اردن، سه خودرو متعلق به فلسطینی‌ها را به آتش کشیدند و 150 اصله درخت زیتون را قطع کردند.

به گزارش آناتولی، منابع محلی و رسانه‌های فلسطینی اعلام کردند شهرک نشینان دو دستگاه خودرو را در روستای «مجدل بنی‌فاضل» در جنوب شرق نابلس در شمال کرانه باختری به آتش کشیدند و شعارهای ضدفلسطینی بر دیوار یکی از خانه‌ها نوشتند.

در استان رام الله در مرکز کرانه باختری نیز شهرک نشینان یک دستگاه خودرو را در روستای الطیبه در شرق شهر رام الله به آتش کشیدند. همچنین شهرک نشینان در روستای المغیره در شرق رام الله که هدف حملات مکرر ارتش اسرائیل و شهرک نشینان است، 150 اصله درخت زیتون فلسطینی‌ها را قطع کردند.

شهرک نشینان در روستای «ام صفا» در شمال رام الله نیز کندوهای عسل فلسطینی‌ها را به سرقت بردند.

طبق گزارش موسسه مقاومت در برابر دیوار حائل و شهرک سازی، شهرک نشینان صهیونیست طی دو سال 7 هزار و 154 حمله علیه فلسطینی‌ها و داریی‌های آنان در کرانه باختری انجام داده‌اند که موجب شهادت 33 شهروند و کوچ ساکنان 33 مجتمع بادیه نشین شده است.

منبع
آناتولی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا