اجتماعیسیاسی

تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی به وزارت بهداشت غزه

وزارت بهداشت دولت فلسطینی در غزه اعلام کرد پیکرهای 15 شهید فلسطینی را از طریق صلیب سرخ از مقامات اسرائیلی تحویل گرفته است که آثار ضربه و شکنجه روی آنها دیده می‌شود.

میدل ایست نیوز: وزارت بهداشت دولت فلسطینی در غزه اعلام کرد پیکرهای 15 شهید فلسطینی را از طریق صلیب سرخ از مقامات اسرائیلی تحویل گرفته است که آثار ضربه و شکنجه روی آنها دیده می‌شود.

به گزارش شبکه ام.تی.وی لبنان، وزارت بهداشت دولت فلسطینی در غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد، تاکنون پیکرهای 135 شهید فلسطینی را از طریق صلیب سرخ دریافت کرده است.

در این بیانیه تاکید شده است، کادر پزشکی وزارت بهداشت، طبق پروتکل‌های تعریف شده با پیکرهای شهدا تعامل می‌کنند و پس از طی مراحل اداری و قانونی، پیکرهای شهدا تحویل خانواده هایشان خواهد شد.

بر اساس این بیانیه، تاکنون هویت 7 نفر از شهدا از سوی خویشاوندانشان مشخص شده است.

وزارت بهداشت دولت فلسطینی در غزه تاکید کرد روی برخی از پیکرهای شهدا آثار ضربه و دستبند و چشم بند دیده می‌شود.

منبع
ام تی وی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا