سیاسی

رئیس دستگاه اطلاعات مصر فردا به لبنان سفر می‌کند

رسانه‌های لبنانی اعلام کردند رئیس دستگاه اطلاعات مصر فردا سه‌شنبه به منظور انتقال مضمون پیام‌های طرف‌های بین‌المللی و عربی به لبنان، به بیروت سفر خواهد کرد.

میدل ایست نیوز: رسانه‌های لبنانی اعلام کردند سرتیپ «حسن رشاد» رئیس دستگاه اطلاعات مصر فردا سه‌شنبه به منظور انتقال مضمون پیام‌های طرف‌های بین‌المللی و عربی به لبنان، به بیروت سفر خواهد کرد.

به گزارش الجمهوریه، رشاد در سفر رسمی خود به لبنان با جوزف عون رئیس جمهور، نبیه بری رئیس پارلمان و نواف سلام نخست‌وزیر لبنان دیدار خواهد کرد.

سفر رشاد به بیروت بخشی از سفر او به چند کشور منطقه همزمان با افزایش تماس‌های بین‌المللی درباره اوضاع در لبنان و جنوب این کشور است.

به گفته منابع سیاسی لبنانی، اهمیت این سفر در هویت میهمان نهفته است چرا که سرتیپ رشاد از شخصیت‌های امنیتی بلندپایه مصر به شمار می‌رود و قرار است محتوای پیام‌های طرف‌های بین‌المللی و عربی خطاب به لبنان درباره تحولات اخیر، به خصوص بخش مرتبط با مرزهای جنوبی لبنان و ادامه تنش‌آفرینی اسرائیل را به مقامات لبنانی منتقل کند.

شبکه تلویزیونی «الحدث» نیز اعلام کرد سفر سرتیپ رشاد به بیروت یک هفته پس از دیدار او با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل صورت می‌گیرد و نشان دهنده وجود هماهنگی بین مصر و اسرائیل بر سر دورنمای آتش‌بس و تلاش‌ها برای جلوگیری از گسترش دامنه درگیری‌ها است.

منبع
الجمهوریه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + چهارده =

دکمه بازگشت به بالا