سیاسی

سفر هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل در لبنان به اراضی اشغالی

هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد در لبنان در چارچوب سفری رسمی و برای پیگیری اجرای قطعنامه 1701 وارد اراضی اشغالی فلسطین شد.

میدل ایست نیوز: جنین هنیس پلاسخرت، هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد در لبنان، روز دوشنبه در چارچوب سفری رسمی وارد اراضی اشغالی فلسطین شد.

به گزارش آناتولی، دفتر پلاسخرت در لبنان اعلام کرد که این سفر در راستای رایزنی‌های دوره‌ای با طرف‌های ذی‌ربط برای پیگیری روند اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، پلاسخرت در جریان این سفر قرار است با مقامات بلندپایه رژیم صهیونیستی دیدار و درباره آخرین تحولات منطقه‌ای به‌ویژه در خصوص اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ گفت‌وگو کند.

قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت با هدف پایان دادن به درگیری‌ها میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی و برقراری آتش‌بس دائمی از طریق ایجاد یک منطقه حائل در مرزها صادر شده است.

هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل همچنین در این سفر درباره تفاهم مربوط به توقف اقدامات خصمانه که از نوامبر ۲۰۲۴ اجرایی شده است بحث و تبادل نظر خواهد کرد.

دفتر سازمان ملل در لبنان تأکید کرده است که هدف از این رایزنی‌ها، تقویت امنیت و ثبات در دو سوی خط آبی میان لبنان و اراضی اشغالی است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =

دکمه بازگشت به بالا