سیاسی

وزرای دفاع روسیه و سوریه، تقویت همکاری دوجانبه را بررسی کردند

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که وزرای دفاع روسیه و سوریه در مسکو دیدار و درباره راه‌های تقویت همکاری دوجانبه رایزنی کردند.

میدل ایست نیوز: وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که اندریه بیلاوسوف، وزیر دفاع روسیه در مسکو میزبان مرهف ابوقصره، وزیر دفاع سوریه بود.

به گزارش روسیا الیوم، بیلاوسوف در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از دیدار مجدد با همتای سوری خود، گفت که حضور مجدد او در مسکو نشان دهنده موثر و مثمر ثمر بودن ارتباطات میان سران سیاسی دو کشور و وزارت دفاع روسیه و سوریه است.

وزیر دفاع روسیه اشاره کرد که این دیدار، انگیزه‌ای اضافه برای توسعه فراگیر روابط میان وزارت دفاع روسیه و سوریه داده است.

از طرفی دیگر ابو قصره از رهبری روسیه و بیلاوسوف بابت استقبال و ساماندهی فعالیت‌های هیئت سوری در مسکو تقدیر و تشکر کرد.

مرهف ابو قصره گفت که زمینه‌های همکاری میان مسکو و دمشق بسیار اهمیت دارد و دو کشور شاهد پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در روابط خود هستند.

وزرای دفاع روسیه و سوریه به بررسی راه‌های عملی همکاری دوجانبه امیدبخش در زمینه‌های مختلف پرداختند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =

دکمه بازگشت به بالا