سیاسی

نخست وزیر مصر: اسرائیل از جنوب لبنان عقب‌نشینی کند؛ در ماه آتی به بیروت سفر می‌کنم

نخست وزیر مصر در کنفرانس مطبوعاتی با همتای لبنانی خود از سفر قریب الوقوع خود به بیروت خبر داد و از اسرائیل خواست تا از مواضع اشغال شده در جنوب لبنان عقب‌نشینی کند.

میدل ایست نیوز: مصطفی مدبولی، نخست وزیر مصر خبر داد که در ماه آتی برای رایزنی درباره تقویت روابط دو جانبه به بیروت سفر خواهد کرد.

به گزارش القاهره الاخباریه، مدبولی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با نواف سلام، نخست وزیر لبنان با بیان اینکه حجم مبادلات تجاری میان مصر و لبنان به یک میلیارد دلار می‌رسد، به دستوراتی از جانب ریاست جمهوری مصر برای ارائه انواع حمایت از لبنان در بازه زمانی پیش‌رو اشاره کرد.

وی توضیح داد که مصر تجاوزات اسرائیل به جنوب لبنان را محکوم و از تلاش‌های دولت لبنان برای حفظ ثبات کشور حمایت می‌کند.

نخست وزیر مصر در ادامه با تاکید بر تمایل کشورش برای حمایت از لبنان در روند بازسازی کشور، از اسرائیل خواست تا از مواضع اشغال شده در جنوب لبنان عقب نشینی کند.

مدبولی در ادامه به قدردانی لبنان از تلاش‌های مصر برای آتش بس و بازسازی غزه اشاره کرد و گفت که شرکت‌های مصری برای بازسازی جنوب لبنان آمادگی دارند.

از طرفی دیگر نخست وزیر لبنان اظهار داشت که روابط مصر و لبنان نشان دهنده عمق روابط کشورهای عربی است.

سلام بیان کرد که با همتای مصری خود درباره جنبه‌های همکاری در زمینه‌های انرژی، آب و توسعه پایدار گفت‌وگو کرده است.

وی تلاش‌های مصر برای حمایت از ثبات منطقه‌ای را ستود و گفت که قاهره برای ایجاد راه حل‌های مسالمت آمیز درگیری‌ها می‌کند.

نخست وزیر لبنان اشاره کرد که تمایل‌هایی از جانب مصر و لبنان برای تبدیل توافقات به دستاورد‌های ملموس وجود دارد.

سلام در ادامه تلاش‌های مصر در حمایت از مسأله فلسطین و موضع مصر در حمایت از لبنان در تمامی مسائل را تحسین کرد.

وی بیان کرد که همکاری مصر و لبنان نشان دهنده عمق اعتماد دو کشور است.

منبع
القاهره الاخباریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 10 =

دکمه بازگشت به بالا