سیاسی

96 درصد رای‌دهندگان در دهوک کارت رأی خود را دریافت کرده‌اند

مدیر دفتر کمیساریای عالی انتخابات عراق در استان دهوک گفت که 96 درصد واجدین شرایط شرکت در انتخابات آینده در این استان، کارت رأی خود را برای شرکت در انتخابات دریافت کرده‌اند.

میدل ایست نیوز: خالد عباس، مدیر دفتر کمیساریای عالی انتخابات عراق در استان دهوک گفت که 96 درصد واجدین شرایط شرکت در انتخابات آینده در این استان، کارت رأی خود را برای شرکت در انتخابات دریافت کرده‌اند.

به گزارش رووداو، عباس گفت، آمادگی‌ها برای برگزاری انتخابات را کامل کردیم و لوازم و تجهیزات مورد نیاز به دست ما رسیده است. همچنین دوره‌‌های آموزشی برای همه کارمندان برگزاری انتخابات که تعداد آنها به 10 هزار نفر می‌رسد برگزار شد.

مدیر دفتر کمیساریای انتخابات در دهوک افزود، روز هفتم نوامبر، تجهیزات رای گیری را به مراکز برگزاری انتخابات منتقل خواهیم کرد.

خالد عباس درباره تبلیغات انتخاباتی نیز گفت، تبلیغات انتخاباتی در استان دهوک در فضایی دموکراتیک و بدون تخلف ادامه دارد و تاکنون هیچ تخلف عمده‌ای مشاهده نشده است. فقط به 12 نامزد دستور داده شد پوسترهایی را که در مکان نامناسب نصب کرده بودند جمع آوری کنند. همچنین رسیدگی به یک مورد شکایت درباره پاره کردن پوسترهای یک تشکل سیاسی ادامه دارد و ما مدارک در این زمینه را برای تصمیم گیری نهایی به بغداد فرستادیم.

تعداد واجدین شرایط شرکت در انتخابات در استان دهوک 779 هزار نفر اعلام شده است و به گفته عباس، 96 درصد واجدین شرایط، کارت شرکت در انتخابات را دریافت کرده‌اند و فقط 14 هزار کارت توزیع نشده باقی مانده که ارسال آنها ادامه دارد.

انتخابات پارلمانی عراق روز 11 نوامبر 2025 برگزار خواهد شد.

منبع
رووداو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =

دکمه بازگشت به بالا