اجتماعیسیاسی

تشدید اقدامات امنیتی و بازداشت‌های غیرقانونی اسرائیل در جنوب سوریه

گزارش‌های منابع خبری حاکی از تشدید قابل توجه اقدامات نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه از جمله در قنیطره و درعا ظرف دو ماه گذشته است.

میدل ایست نیوز: تحولات میدانی در دو ماه گذشته در جنوب سوریه نشان‌ از افزایش چشمگیر و سازمان‌یافته اقدامات نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی، شامل گشت‌زنی هوایی، نفوذهای فشرده، عملیات مهندسی و مهم‌تر از همه، ایجاد حداقل ۳۵ ایست بازرسی در قنیطره و درعا، از جمله در مسیرهای اصلی و کنار سدها، با هدف محدود کردن حرکت ساکنان و کنترل منابع آبی است.

به گزارش الاخبار، بازداشت‌های خودسرانه اسرائیل در جنوب سوریه تشدید شده و گزارش‌ها حاکی از آن است که در ایست‌های بازرسی، عملیات بازرسی و تفتیش دقیق، از جمله بررسی و عکس‌برداری از مدارک شخصی، بازجویی‌های امنیتی و ساعت‌ها انتظار در شرایط تحقیرآمیز، با شدت انجام می‌شود و موج بازداشت های خودسرانه شهروندان برای مدت کوتاه و برخی دیگر برای جمع‌آوری اطلاعات و مدت طولانی‌تر افزایش یافته است.

آمارها از جنوب سوریه حکایت از آن دارد، اسرائیل به بازداشت شمار زیادی از غیرنظامیان مبادرت کرده که تعداد آنها از ۴۶ نفر فراتر رفته است در حالی که شماری از آنان افراد زیر سن قانونی هستند.

منابع خبری تاکید کردند اسرائیل بازداشت‌شدگان را تحت قانون بحث‌برانگیز «جنگجویان غیرقانونی» نگه می‌دارد که این قانون در سال ۲۰۰۲ تصویب و اخیراً اصلاح شده است و به مقامات اسرائیل اجازه می‌دهد غیرنظامیان را بدون کیفرخواست و محاکمه و بر اساس پرونده‌های محرمانه برای مدت طولانی در زندان نگه دارند.

بنا به گفته حقوقدانان، ده‌ها نفر از بازداشت‌شدگان سوری و لبنانی تحت این عنوان در شرایط غیرانسانی، از جمله در بخش‌های محرمانه با نام «راکیفت» و «ایلون» در زیرزمینی در زندان الرمله نگهداری می‌شوند و تمامی تحرکات آنها در شبانه روز تحت نظر قرار دارد.

این در حالی است که خانواده‌های بازداشت‌شدگان در بلاتکلیفی به‌سر می‌برند و اسرائیل در مواردی از تهدید به بازداشت سایر اعضای خانواده برای تسلیم شدن افراد تحت تعقیب استفاده می کند.

منبع
الاخبار

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار − دو =

دکمه بازگشت به بالا