اقتصادی

فائو: 80 درصد زمین‌های کشاورزی غزه نابود شده است

سازمان خواربار و کشاورزی وابسته به سازمان ملل متحد (فائو) در گزارش سالیانه خود درباره وقوع فاجعه انسانی و غذایی بی‌سابقه در نوار غزه هشدار داد.

میدل ایست نیوز: سازمان خواربار و کشاورزی وابسته به سازمان ملل متحد (فائو) در گزارش سالیانه خود درباره وقوع فاجعه انسانی و غذایی بی‌سابقه در نوار غزه هشدار داد.

به گزارش الجزیره، سازمان فائو اعلام کرد که بیش از 80 درصد مساحت زمین‌های کشاورزی در غزه به علت جنگ اخیر تخریب شده است و اکنون فقط کمتر از 5 درصد زمین‌های کشاورزی غزه قابل کشت است.

این سازمان افزود که حدود 70 درصد گلخانه‌های کشاورزی به طور کامل نابود شده و اکثر چاه‌ها آسیب دیده است به طوری که دسترسی به آب تقریبا غیرممکن شده و موجب فروپاشی تقریبا کامل چرخه تولید محصولات کشاورزی در داخل نوار غزه شده است.

بر اساس گزارش فائو، غزه هم اکنون برای تامین نیازهای غذایی خود به طور کامل به کمک‌های بشردوستانه وابسته است و ادامه یافتن محدودیت ورود کمک‌های غذایی و سوخت از طریق گذرگاه‌ها، موجب گرسنگی گسترده در ماه‌های آینده خواهد شد.

طبق گزاش فائو، 90 درصد ساکنان غزه به غذای کافی دسترسی ندارند. همچنین بخش ماهیگیری غزه آسیب جدی دیده و محدودیت‌ها مانع از فعالیت طبیعی این بخش شده است.

فائو نوار غزه را در کنار سودان، یمن و افغانستان جزء چهار کانون بحران غذایی در سال‌های 2024 و 2025 معرفی کرد و خواستار تلاش برای جلوگیری از فروپاشی کامل این منطقه شد.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 13 =

دکمه بازگشت به بالا