اجتماعیاقتصادیسیاسی

گذرگاه‌های مرزی اقلیم کردستان در روز انتخابات عراق فعال است

گذرگاه‌های مرزی اقلیم کردستان عراق با ایران و ترکیه در روز برگزاری انتخابات سراسری پارلمانی در عراق فعال خواهند بود.

میدل ایست نیوز: منابع وابسته به دولت اقلیم کردستان عراق اعلام کردند گذرگاه‌های مرزی اقلیم کردستان عراق با ایران و ترکیه در روز برگزاری انتخابات سراسری پارلمانی در عراق فعال خواهند بود.

به گزارش رووداو، «سیروان حسین» سخنگوی گذرگاه مرزی حاج عمران در استان اربیل امروز دوشنبه گفت، رفت و آمد تجاری و گردشگری بین ایران و اقلیم کردستان از طریق این گذرگاه، در روز برگزاری انتخابات سراسری، برقرار خواهد بود.

«مریوان کریم» سخنگوی گذرگاه مرزی باشماق در مرز استان سلیمانیه با ایران نیز گفت، این گذرگاه در روز برگزاری انتخابات نیز مانند روزهای عادی، به صورت 24 ساعته به روی رفت و آمدهای تجاری و گردشگری باز خواهد بود.

در خصوص گذرگاه «ابراهیم الخلیل» که تنها گذرگاه بین‌المللی بین اقلیم کردستان و ترکیه در منطقه مستقل زاخو است نیز «مشیر بشیر» فرماندار زاخو گفت این گذرگاه در روز انتخابات مسدود نخواهد شد و به طور 24 ساعته فعالیت خواهد داشت.

انتخابات پارلمانی عراق فردا سه‌شنبه در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

منبع
رووداو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + سه =

دکمه بازگشت به بالا