خبر اولسیاسی

بیانیه سنتکام درباره توقیف یک کشتی توسط ایران

فرماندهی مرکزی امریکا اعلام کرد نیروهای سپاه پاسداران ایران یک نفت‌کش تجاری را در آب‌های بین‌المللی تنگه هرمز توقیف و آن را به‌سوی آب‌های ایران هدایت کردند.

میدل ایست نیوز: فرماندهی مرکزی امریکا (سنتکام) اعلام کرد نیروهای سپاه پاسداران ایران یک نفت‌کش تجاری را در آب‌های بین‌المللی تنگه هرمز توقیف و آن را به‌سوی آب‌های ایران هدایت کردند.

به گزارش العربیه، بنابه اعلام سنتکام، این حادثه 14 نوامبر رخ داد و نفت‌کش تالارا که با پرچم جزایر مارشال در حال عبور از آب‌های بین‌المللی بود، پس از فرود نیروهای سپاه از یک بالگرد و صعود مسلحانه به عرشه، به‌سمت آب‌های سرزمینی ایران برده شد و همچنان در توقیف قرار دارد.

امریکا این اقدام را نقض آشکار قوانین بین‌المللی توصیف کرده و می‌گوید استفاده از نیروی نظامی برای توقیف یک کشتی تجاری در آب‌های آزاد تهدیدی مستقیم علیه کشتیرانی آزاد و تجارت جهانی است.

واشنگتن از ایران خواسته مبنای حقوقی این اقدام را برای جامعه بین‌المللی توضیح دهد. سنتکام می‌گوید نیروهای امریکایی به نظارت ادامه می‌دهند و با شرکا و متحدان خود برای حفظ امنیت منطقه و تضمین آزادی کشتیرانی همکاری خواهند کرد.

رسانه‌های ایران روز گذشته گزارش دادند سپاه پاسداران نفت‌کشی حامل محموله پتروشیمی در مسیر سنگاپور را در خلیج عمان توقیف کرده است.

به‌گفته مقام‌های ایرانی، این نفت‌کش به‌دلیل حمل محموله غیرمجاز متوقف شد. نیروی دریایی سپاه نیز توقیف نفت‌کش تالارا را اقدامی برای حفظ منافع و منابع ملت ایران اعلام کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + شش =

دکمه بازگشت به بالا