سیاسی

حزب الله لبنان: با هرگونه وابستگی یا دیکته خارجی مخالفیم

حزب الله لبنان در سالروز استقلال لبنان مخالفت خود با هرگونه وابستگی یا دیکته خارجی را اعلام و بر لزوم واداشتن اسرائیل به اجرای توافق آتش بس و پایبندی به قطعنامه ۱۷۰۱ تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: حزب الله لبنان در سالروز استقلال لبنان در بیانیه‌ای نوشت که امروز حفاظت از لبنان با توجه به طوفان‌ها و خطرات قریب الوقوعی که کشور و منطقه را تهدید می‌کند، مسئولیت همه لبنانی‌ها است.

به گزارش المیادین، حزب الله در ادامه افزود: ما خواستار تقویت وحدت ملی، همبستگی و همکاری میان لبنانی‌ها هستیم چراکه این موارد پایه‌های اساسی در مقابله با تجاوزگری اسرائیل هستند.

حزب الله در ادامه اعلام کرد که ما با هرگونه وابستگی یا دیکته خارجی مخالفیم چراکه استقلال لبنان تنها با مخالفت و مقابله با هرگونه پروژه‌های خارجی محقق می‌شود.

این حزب در ادامه خواستار دفاع از حقوق لبنان در سراسر خاک‌اش و حق طبیعی و مشروع کشور در دفاع و مقاومت در برابر هرگونه تجاوز شد.

حزب الله همچنین خواستار پایبندی به عناصر قدرت لبنان و عدم چشم‌پوشی از آن‌ها شد و بر لزوم انجام تمام تلاش ممکن و فوری برای واداشتن اسرائیل به اجرای توافق آتش بس و پایبندی به قطعنامه ۱۷۰۱ تاکید کرد.

این حزب در پایان خواستار انجام تلاش‌های ممکن و فوری و واداشتن کشورهای ضامن برای اعمال فشار بر اسرائیل برای توقف تجاوزات آن شد.

منبع
المیادین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

دکمه بازگشت به بالا