سیاسی
یونیفل: استقرار ارتش لبنان در جنوب برای ثبات کشور ضروری است
رئیس نیروی پاسدار صلح سازمان ملل در لبنان (یونیفل) به مناسبت هشتاد و دومین سالروز استقلال لبنان گفت که استقرار مجدد ارتش لبنان برای ثبات کشور ضروری است.

میدل ایست نیوز: دیوداتو، آباگنارا، رئیس نیروی پاسدار صلح سازمان ملل در لبنان (یونیفل) به مناسبت هشتاد و دومین سالروز استقلال لبنان گفت که استقرار مجدد ارتش لبنان در جنوب برای ثبات کشور ضروری است.
به گزارش اسپوتنیک، آباگنارا در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در هشتاد و دومین سالروز استقلال لبنان، یونیفل همچنان به حمایت از ارتش لبنان، شریک نزدیکمان در تقویت ثبات در جنوب پایبند است. استقرار دوباره و کامل ارتش در جنوب لبنان برای توسعه اقتدار دولت امری ضروری است.
وی افزود: احترام کامل به حاکمیت، یکپارچگی و تمامیت ارضی لبنان امری محوری برای پیشبرد اجرای قطعنامه 1701 و فراهم کردن شرایط برای تحقق ثبات پایدار است.
گفتنی است از سال 1978 نیروهای یونیفل برای جداسازی اسرائیل در جنوب لبنان مستقر شدند و تعداد آنها به حدود 10 هزار سرباز از حدود 50 کشور میرسد.



