اجتماعیاقتصادی

هشدار درباره برداشت بی‌رویه از منابع آب زیرزمینی در عراق

اداره کل منابع آب‌ زیرزمینی عراق درباره خطر تحلیل رفتن منابع آب زیرزمینی کشور به علت برداشت بی‌رویه هشدار داد.

میدل ایست نیوز: اداره کل منابع آب‌ زیرزمینی عراق درباره خطر تحلیل رفتن منابع آب زیرزمینی کشور به علت برداشت بی‌رویه هشدار داد.

به گزارش السومریه نیوز، میثم علی خضیر مدیرکل اداره آب‌های زیرزمینی عراق گفت، هر سال به طور میانگین 6 میلیارد متر مکعب آب از منابع زیرزمینی عراق برداشت می‌شود که بیشتر از کل ذخایر آب پشت سدهای عراق و برکه‌های این کشور است.

حدود 90 درصد آب‌های برداشت شده زیرزمینی نیز در بخش کشاورزی مصرف می‌شود.

خضیر درباره خطر فزاینده تحلیل رفتن ذخایر آب زیرزمینی به علت بالا بودن میزان برداشت به منظور تامین نیاز بخش کشاورزی هشدار داد به ویژه که میزان بارندگی نیز به میزان چشمگیری کاهش یافته است.

وی چالش اصلی اداره کل آب‌های زیرزمینی را مدیریت پایدار این منابع ذکر کرد و افزود لازم است با تشدید قوانین مربوط به حفر چاه‌ها و تصویب مجازات بازدارنده برای متخلفان، از این منابع در برابر برداشت‌های غیرمجاز محافظت کنیم.

منبع
السومریه نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + هشت =

دکمه بازگشت به بالا