خبر اولسیاسی

الاعرجی در دیدار با سفیر انگلیس: بغداد با تمامی کشورهای جهان روابط متوازن دارد

مشاور امنیت ملی عراق تأکید کرد، کشورش از روابط متوازن و متعادل با تمامی کشورهای جهان برخوردار است و در پیش گرفتن سیاست درهای باز توسط بغداد، باعث ایجاد پل‌های همگرایی با کشورها در راستای خدمت به منافع مشترک شده است.

میدل ایست نیوز: سفیر انگلیس در بغداد، با تبریک موفقیت‌آمیز بودن انتخابات مجلس نمایندگان عراق، این رویداد را نشانه‌ای از اعتماد شهروندان به نظام دموکراتیک دانست و از نقش برجسته عراق در ثبات منطقه و جهان تمجید کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، دفتر رسانه‌ای مشاور امنیت ملی عراق با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: قاسم الاعرجی امروز دوشنبه میزبان عرفان صدیق، سفیر انگلیس در بغداد بود.

بر اساس این بیانیه، سفیر انگلیس در این دیدار، موفقیت برگزاری انتخابات اخیر مجلس نمایندگان در عراق را تبریک گفت و تصریح کرد: موفقیت انتخابات پارلمانی نشان‌ از اعتماد شهروندان به نظام دموکراتیک این کشور است.

وی همچنین با تمجید از نقش عراق در منطقه و جهان، اظهار داشت: عراق نقش برجسته‌ای در ثبات منطقه و جهان دارد و سیاست متوازنی که در پیش گرفته است؛ این کشور و منطقه را از درگیری‌ها و جنگ‌ها دور نگه داشته است.

عرفان صدیق در ادامه از نقش دیپلماسی و گفت‌وگو که دولت عراق، چنین روشی را برای حل بحران‌های منطقه تشویق می‌کند، تمجید کرد.

الاعرجی نیز به نوبه خود در این دیدار تصریح کرد: عراق از روابط متوازن با تمام کشورهای جهان برخوردار است و باب سرمایه‌گذاری اقتصادی را در راستای منافع کشور و تبادل تجربیات و اطلاعات با کشورهای دوست و برادر گشوده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد : سیاست گشایش یا درهای باز که عراق آن را در پیش گرفته است، پل‌های همگرایی را با کشورهای دوست و برادر در راستای خدمت به منافع مشترک همه طرف‌ها ایجاد کرده است.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − نه =

دکمه بازگشت به بالا