
میدل ایست نیوز: خلیل الحیه، رئیس جنبش حماس در غزه، تأکید کرد، در صورت پایان اشغالگری و تجاوز، این سلاح به «دولت مستقل و آینده فلسطین» سپرده خواهد شد.
به گزارش النشره، خلیل الحیه، رئیس جنبش «حماس» در غزه، در اظهاراتی رسانهای، موضع این جنبش درباره سرنوشت تسلیحاتش را روشن ساخت و تاکید کرد:سلاح ما به وجود اشغالگری و تجاوز بستگی دارد و اگر اشغالگری پایان یابد، این سلاح به دولت (آینده فلسطین) خواهد رسید.
وی تأکید کرد: مسئله سلاح همچنان در حال بحث و بررسی با سایر گروههای فلسطینی و میانجیگران است و توافق در این زمینه هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد.
خلیل الحیه اعلام کرد: حماس آماده است تا نیروهای سازمان ملل را به عنوان نیروی حائل و نظارتی برای مرزها و پیگیری آتشبس در نوار غزه بپذیرد.
دفتر الحیه در گفتوگو با خبرگزاری «فرانس پرس» توضیح داد: منظور وی از «دولت» در این اظهار نظر دولت مستقل و دارای حاکمیت آتی فلسطین است .



