اجتماعیسیاسی

تاکید ریاست جمهوری عراق بر ضرورت اتحاد صفوف و تحکیم امنیت و ثبات کشور

ریاست جمهوری عراق در پیامی به مناسبت هشتمین سالگرد پیروزی بر داعش، بر ضرورت اتحاد صفوف و تحکیم امنیت و ثبات و جلوگیری از هرگونه تلاش برای برهم زدن امنیت شهروندان عراق تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: ریاست جمهوری عراق در هشتمین سالگرد روز پیروزی بر داعش یاد فداکاری‌های مردم عراق و نیروهای مسلح قهرمان از ارتش، پلیس، الحشد الشعبی، پیشمرگه‌، و اعضای قبایل و همه کسانی که ندای میهن و فتوی مرجعیت دینی عالی را برای آزادی و کرامت و آزادسازی کشور از وحشیانه‌ترین و تاریک‌ترین حمله تروریستی لبیک گفتند، گرامی داشت.

ریاست جمهوری عراق در بیانیه‌ای نوشت: به همین مناسبت بار دیگر بر ضرورت اتحاد صفوف و تحکیم امنیت و ثبات و جلوگیری از هرگونه تلاش برای برهم زدن امنیت شهروندانمان و تلاش برای تقویت تنوانمندی‌های نیروهای امنیتی‌مان و ترویج روی همزیستی مسالمت آمیز در پاسداشت فداکاری‌های مردم عزیزمان تاکید می‌کنیم.

وی در ادامه برای شهدای عراق که خون و جان خود را فدای وطن کردند، طلب رحمت کرد و گفت یادشان در قلب‌های عراقی‌ها جاودانه خواهد ماند.

منبع
ریاست جمهوری عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا