سیاسی

فؤاد حسین: شراکت میان عراق و سازمان ملل مستحکم است

وزیر خارجه عراق تأکید کرد که شراکت میان عراق و سازمان ملل متحد پایدار و مستحکم است و هیچ‌گاه موقتی یا گذرا نبوده است.

میدل ایست نیوز: فؤاد حسین وزیر خارجه عراق روز شنبه تأکید کرد که شراکت میان عراق و سازمان ملل متحد پایدار و مستحکم است و هیچ‌گاه موقتی یا گذرا نبوده است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، وی در سخنرانی خود به مناسبت پایان ماموریت هیئت مساعدت سازمان ملل به عراق (یونامی) گفت: این مناسبت مهم دارای پیامدهای عمیق است. شراکت میان عراق و سازمان ملل هیچ‌گاه موقتی یا گذرا نبوده، بلکه مستحکم و ریشه‌دار است و طی دهه‌ها به همکاری‌های سازنده و اقدامات مشترک در زمینه صلح، توسعه و حقوق بشر گسترش یافته است.

حسین افزود که خروج یونامی به هیچ وجه به معنای پایان این شراکت عمیق نیست، بلکه انتقال طبیعی به مرحله‌ای جدید است که در آن همکاری‌ها از طریق تیم دائمی سازمان ملل در بغداد مدیریت خواهد شد، با رعایت اولویت‌ها و دیدگاه استراتژیک عراق و مبتنی بر اعتماد متقابلی که طی سال‌ها به وجود آمده است.

وی این لحظه را تاریخی خواند و تصریح کرد که همکاری با یونامی تنها یک ماموریت سازمان ملل در کشوری در حال گذر از بحران نبوده، بلکه داستان موفقیتی مشترک است که بر پایه فداکاری‌ها، اراده ملی قوی و تلاش‌های ملموس سازمان ملل و تیم‌های آن شکل گرفته است.

وزیر خارجه عراق از حمایت یونامی در حوزه‌های مختلف، از جمله پشتیبانی از روند انتخابات به ویژه انتخابات پارلمانی اخیر و همچنین مشارکت در بازسازی و تقویت ثبات، قدردانی کرد.

حسین همچنین به قربانیان انسانی این ماموریت اشاره کرد و به‌ویژه از نخستین رئیس یونامی، سرجیو دی میلو، که در سال ۲۰۰۳ حین انجام وظیفه در عراق جان خود را از دست داد، یاد کرد و همدردی عمیق دولت عراق با خانواده او و سایر قربانیان را ابراز داشت.

وی سخنان خود را با تأکید بر آغاز فصل جدید همکاری عراق با سازمان ملل متحد به‌صورتی با اعتماد، اراده و بلندپروازی برای آینده‌ای پررونق‌تر به پایان رساند.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 19 =

دکمه بازگشت به بالا