اقتصادی

5.6 تریلیون دینار هزینه تولید برق در عراق و سهم 2 درصدی منابع انرژی تجدیدپذیر

موسسه اقتصادی «اکو عراق» اعلام کرد هزینه تولید برق در عراق از ابتدای سال تا ماه سپتامبر به 5.6 تریلیون دینار رسید و سهم منابع انرژی تجدیدپذیر از 2 درصد تولید کنونی برق فراتر نمی‌رود.

میدل ایست نیوز: موسسه اقتصادی «اکو عراق» امروز شنبه اعلام کرد هزینه تولید برق در عراق از ابتدای سال تا ماه سپتامبر به 5.6 تریلیون دینار رسید و سهم منابع انرژی تجدیدپذیر از 2 درصد تولید کنونی برق فراتر نمی‌رود.

به گزارش السومریه نیوز، این موسسه در بیانیه‌ای اعلام کرد عراق جزء کشورهایی است که قیمت برق در آنها پایین است به طوری که تعرفه برق در عراق به ازای هر کیلووات ساعت بین 1.5 تا 4.6 سنت است. این رقم موجب شده است عراق از نظر ارزان بودن برق رتبه هفتم در جهان و رتبه دوم در بین کشورهای عربی را داشته باشد.

موسسه اکو عراق افزود، هزینه تولید برق در عراق از ابتدای سال 2025 تا ماه سپتامبر به 5 تریلیون و 600 میلیارد دینار رسید. اوج ظرفیت تولید برق در عراق هم اکنون 28 هزار مگاوات است در حالی که برای تأمین کامل تقاضا به 50 هزار مگاوات برق نیاز است.

طبق گزارش این موسسه، عراق برای تولید برق تا 98 درصد به سوخت‌های فسیلی وابسته است و سهم منابع انرژی تجدیدپذیر در تولید برق از 2 درصد کل تولید فراتر نمی‌رود.

اکو عراق تاکید کرد دستیابی به خودکفایی کامل در تولید برق نیازمند مجموعه‌ای از تدابیر و مصوبات است که شامل جلوگیری از مصرف بی‌رویه و برخورد با استفاده غیرقانونی از برق شبکه و نوسازی تجهیزات انتقال و توزیع برق می‌شود.

منبع
السومریه نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 17 =

دکمه بازگشت به بالا