خبر اولسیاسی

وال استریت ژورنال: هیچ کشوری به طرح ترامپ برای اعزام نیرو به غزه پاسخ مثبت نداده است

روزنامه امریکایی «وال استریت ژورنال» به نقل از مسئولان امریکایی نوشت دولت دونالد ترامپ برخی کشورها را برای اعزام نیرو به غزه زیر فشار قرار داده ولی هنوز هیچ کشوری برای مشارکت در این ماموریت اعلام آمادگی قطعی نکرده است.

میدل ایست نیوز: وال استریت ژورنال به نقل از مسئولان دولت امریکا نوشت، دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا به دنبال تشکیل نیروی چندملیتی متشکل از 10 هزار سرباز به فرماندهی یک ژنرال امریکایی به منظور برقراری ثبات در نوار غزه است.

به گزارش الشرق الاوسط، این مسئولان افزودند، به علت ملاحظاتی که درباره امکان گسترش ماموریت این نیرو و استفاده از آن برای خلع سلاح حماس وجود دارد، تاکنون هیچ کشوری موافقت نهایی خود را با اعزام نیرو به غزه اعلام نکرده است.

دولت امریکا امیدوار است تعهداتی از دیگر کشورها برای اعزام 5 هزار نیرو به غزه در ابتدای سال 2026 دریافت کند تا بعدا تعداد این نیروها تا پایان سال آینده به 10 هزار نفر برسد. با این حال برخی مسئولان امریکایی گفتند تعداد این نیروها از 8 هزار نفر فراتر نخواهد رفت که از رقم مورد نظر کمتر است.

طبق گزارش وال استریت ژورنال، وزارت خارجه امریکا رسما از 70 کشور خواسته است در تشکیل نیروی چندملیتی برای استقرار در نوار غزه، مشارکت نظامی یا مالی داشته باشند ولی فقط 19 کشور برای کمک در این زمینه تمایل نشان داده‌اند که عمدتا مربوط به کمک مالی و ارسال تجهیزات یا مشارکت در جابجایی نیروها بوده است.

قرار است نمایندگان بیش از 25 کشور جهان روز سه‌شنبه در نشستی به ریاست امریکا در قطر شرکت کنند تا درباره برنامه تشکیل نیرو و دامنه ماموریت آن تصمیم گیری شود.

وال استریت ژورنال به نقل از مسئولان امریکایی اعلام کرد هرگونه تاخیر در خلع سلاح حماس ممکن است موجب شود ارتش اسرائیل به جای عقب‌نشینی کامل از غزه، در این منطقه باقی بماند.

منبع
الشرق الاوسط

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا