سیاسی

رافائل گروسی: همکاری با ایران بسیار محدود است

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت این آژانس در حال گفت‌وگوی منظم با ایران است ولی سطح همکاری همچنان محدود باقی مانده است.

میدل ایست نیوز: رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت این آژانس در حال گفت‌وگوی منظم با ایران است ولی سطح همکاری همچنان محدود باقی مانده است.

به گزارش روسیا الیوم، گروسیه به خبرگزاری روسی «نووستی» گفت: ما گفت‌وگو با ایران را آغاز کردیم و من در تماس بسیار منظم با وزیر امور خارجه و سایر مسئولان ایرانی هستم. با این حال سطح همکاری در شرایط کنونی محدود است.

گروسی افزود، ما فقط اجازه دسترسی به تاسیساتی را داریم که مورد حمله قرار نگرفته‌اند.

وی در عین حال افزود، سه تاسیسات دیگر (نطنز، اصفهان و فردو) در فهرست مورد توافق برای بازرسی قرار دارند. گروسی گفت، این تاسیسات هنوز حاوی مقادیر قابل توجهی مواد و تجهیزات هسته‌ای هستند و ما باید به آنجا بازگردیم.

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز 20 نوامبر در قطعنامه‌ای از ایران خواست وضعیت ذخایر اورانیوم غنی‌شده و تاسیسات هسته‌ای بمباران شده خود را فورا به آژانس گزارش دهد. با این حال رضا نجفی نماینده ایران در آژانس، این قطعنامه را غیرسازنده و سیاسی توصیف کرد.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − شش =

دکمه بازگشت به بالا