اقتصادیسیاسی

عربستان و پاکستان همکاری در امور زیست محیطی را بررسی کردند

وزیر مشاور در امور خارجه عربستان و وزیر تغییرات اقلیمی پاکستان دیدار و درباره راه‌های تقویت همکاری در زمینه‌های زیست محیطی و تغییرات اقلیمی گفت‌وگو کردند.

میدل ایست نیوز: عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه عربستان و فرستاده امور زیست محیطی این کشور در ریاض از مصدق مالک وزیر تغییرات اقلیمی پاکستان استقبال کرد.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه عربستان در این دیدار راه‌های تقویت همکاری در زمینه‌های زیست محیطی و تغییرات اقلیمی در چارچوب تمایل مشترک در مسائل پایداری مورد بررسی قرار گرفت.

دو طرف همچنین درباره ابتکارات عربستان در این زمینه به ویژه دو ابتکار عربستان سبز و خاورمیانه سبز گفت‌وگو کردند.

این مقامات عربستانی و پاکستانی همچنین درباره تلاش‌های بین‌المللی جاری برای مقابله با تاثیرات تغییرات اقلیمی و تقویت همکاری مشترک در محافل منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کردند.

در سال ۲۰۲۱ پاکستان اعلام کرده بود که از ابتکار‌های ولیعهد عربستان در خصوص مقابله با تغییرات اقلیمی حمایت می‌کند.

منبع
وزارت خارجه عربستان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 16 =

دکمه بازگشت به بالا