اجتماعیسیاسی

موافقت کابینه امنیتی اسرائیل با ساخت 19 شهرک جدید در کرانه باختری

کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی با پیشنهاد وزرای دارایی و دفاع این رژیم برای ساخت 19 شهرک جدید در کرانه باختری موافقت کرد.

میدل ایست نیوز: کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه، با ایجاد ۱۹ شهرک جدید در کرانه باختری موافقت کرد.

به گزارش اسپوتنیک، بدین ترتیب شمار کل شهرک‌های سازمان‌دهی‌ شده طی سه سال گذشته به ۶۹ مورد رسیده است.

این تصمیم بر اساس پیشنهاد بتزالل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، و یسرائیل کاتس، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی اتخاذ شده است.

اسموتریچ تاکید کرد: «این اقدام با هدف جلوگیری از تشکیل یک دولت فلسطینی تروریستی و ادامه ساخت‌وساز در سرزمین نیاکان انجام می‌شود.»

وی افزود که این تصمیم شامل بازگرداندن شهرک‌های گانی عکیوا و قدومیم به نقشه شهرک‌سازی، در کنار دیگر شهرک‌ها در کرانه باختری است.

او همچنین تصریح کرد: «سازمان‌دهی ۶۹ شهرک طی سه سال یک رکورد محسوب می‌شود و ما به توسعه، ساخت‌وساز و شهرک‌سازی در سرزمین نیاکانمان با ایمان به درستی این مسیر ادامه خواهیم داد.»

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 18 =

دکمه بازگشت به بالا