سیاسی

عبدالعاطی و بن فرحان درباره غزه و سودان رایزنی کردند

وزرای خارجه مصر و عربستان طی مکالمه‌ای تلفنی به بررسی آخرین تحولات غزه و سودان پرداختند.

میدل ایست نیوز: بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر، و فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان، امروز سه‌ شنبه در یک گفت‌وگوی تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای تبادل نظر کردند.

براساس بیانیه وزارت خارجه مصر، در این تماس، دو طرف راه‌های تقویت همکاری‌های مشترک میان قاهره و ریاض و همچنین مهم‌ترین مسائل منطقه‌ای مورد اهتمام دو کشور را بررسی کردند.

وزیر خارجه مصر با اشاره به سطح بالای هماهنگی و نزدیکی روابط مصر و عربستان در عرصه‌های مختلف، بر تمایل قاهره برای تداوم و گسترش همکاری‌های مشترک در مرحله پیش‌ِرو تأکید کرد.

عبدالعاطی و بن فرحان همچنین آخرین تحولات نوار غزه را مورد بررسی قرار دادند. وزیر خارجه مصر در این گفت‌وگو به تلاش‌های کشورش برای تثبیت و تداوم آتش‌بس در غزه اشاره و بر ضرورت ورود منظم کمک‌های بشردوستانه، فراهم‌سازی شرایط بهبود اوضاع انسانی و آغاز روند بازسازی این منطقه تأکید کرد.

وی همچنین مخالفت مصر با هرگونه اقدام در جهت تضعیف تمامیت ارضی فلسطین یا تحمیل واقعیت‌های جدید در کرانه باختری را مورد تأکید قرار داد.

دو وزیر خارجه در ادامه، تحولات سودان را نیز بررسی کرده و بر اهمیت ادامه هماهنگی و رایزنی‌های مشترک میان دو کشور در دوره آینده تأکید کردند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 1 =

دکمه بازگشت به بالا