اجتماعیاقتصادی

شمارش معکوس برای انتقال لواندوفسکی به لیگ عربستان

گزارش‌ها حاکی از آن است که مهاجم لهستانی بارسلونا در پایان فصل جاری از جمع کاتالان‌ها جدا خواهد شد و به احتمال زیاد به لیگ عربستان خواهد پیوست.

میدل ایست نیوز: گمانه‌زنی‌ها درباره آینده روبرت لواندوفسکی، ستاره ۳۷ ساله بارسلونا، با انتشار اخباری مبنی بر جدایی قطعی او در پایان فصل به اوج خود رسیده است و گفته می شود نشست ویژه‌ای میان مدیربرنامه‌های او و نمایندگان لیگ عربستان برگزار شده است.

به گزارش الیوم السابع، روزنامه معتبر «آس» چاپ اسپانیا مدعی شد مدیربرنامه‌های این بازیکن با نمایندگانی از لیگ حرفه‌ای عربستان معروف به روشن لیگ دیدار کرده است تا شرایط این انتقال بزرگ را بررسی کنند.

بر اساس جزئیات فاش شده، پیشنهاد عربستانی‌ها شامل یک قرارداد دو ساله با دستمزدی بسیار جذاب و نجومی است.

اگرچه باشگاه امریکایی «شیکاگو فایر» نیز علاقه خود را برای جذب لواندوفسکی اعلام کرده، اما دستمزد پیشنهادی آن‌ها به مراتب کمتر از رقم پیشنهادی تیم‌های عربستانی است.

این روزنامه اسپانیایی با شاره به احتمال بسیار بالای موافقت بارسا با خروج این مهاجم از نیوکمپ نوشت: درخشش «فران تورس» و اعتماد کامل «هانسی فلیک» به این مهاجم اسپانیایی، نیاز بارسا به لواندوفسکی را کاهش داده است.

از سوی دیگر، افزایش سن باعث شده است تا ستاره سابق بایرن مونیخ در ماه‌های اخیر با مصدومیت‌های عضلانی متعددی روبرو شود و بسیاری از بازی‌های حساس را از دست بدهد.

لواندوفسکی اخیراً اعلام کرده است برای تصمیم‌گیری درباره آینده‌اش عجله‌ای ندارد؛ اظهارنظری که از نظر کارشناسان، چراغ سبزی برای بررسی پیشنهادهای خارجی قلمداد شده است.

حال باید منتظر ماند و دید لواندوفسکی در پایان فصل، بازی فضای لیگ پرزرق‌وبرق عربستان را انتخاب می‌کند یا ترجیح می‌دهد در سال‌های پایانی فوتبال خود چالش دیگری را در لیگ امریکا تجربه کند.

منبع
الیوم السابع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 9 =

دکمه بازگشت به بالا