سیاسی
بازرسی ارتش لبنان از یک خانه در روستای «بیت یاحون» به درخواست کمیته مکانیسم
ارتش لبنان به درخواست کمیته نظارت بر آتشبس در لبنان، یک خانه را در روستای «بیت یاحون» در جنوب لبنان بازرسی کرد.

میدل ایست نیوز: ارتش لبنان به درخواست کمیته نظارت بر آتشبس در لبنان موسوم به کمیته مکانیسم، یک خانه را در روستای «بیت یاحون» در جنوب لبنان بازرسی کرد.
به گزارش النشره، بازرسی از این منزل با موافقت صاحب آن انجام شد و نیروهای ارتش لبنان پس از بازرسی کامل، بدون آن که اقلام ممنوعه در این منزل پیدا کنند، روستای بیت یاحون را ترک کردند.
ارتش اسرائیل بازرسی ارتش لبنان از منازل مشکوک به وجود سلاح در آنها را شرط خودداری از هدف قرار دادن این منازل اعلام کرده است.
کمیته نظارت بر آتشبس در لبنان از نمایندگان امریکا، فرانسه، لبنان، اسرائیل و یونیفل تشکیل شده است و ریاست آن برعهده امریکا است. این کمیته به عنوان کانال تماس بین اعضا برای بررسی موارد نقض آتشبس و تسهیل اجرای قطعنامه 1701 شورای امنیت و حمایت از ارتش لبنان در جنوب این کشور فعالیت میکند.



