خبر اولسیاسی

نعیم قاسم: خلع سلاح پروژه مشترک امریکا و اسرائیل است

دبیرکل حزب الله لبنان بحث درباره خلع سلاح مقاومت را بخشی از پروژه مشترک امریکا و اسرائیل برای تضعیف لبنان دانست و تأکید کرد که حزب‌الله هرگز از سلاح و مأموریت دفاع از کشور دست نخواهد کشید.

میدل ایست نیوز: نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان امروز یکشبه با اشاره به قرار داشتن لبنان در شرایطی بحرانی و ناپایدار، امریکا و رژیم صهیونیستی را عامل اصلی این وضعیت دانست و هشدار داد که کشور در یک مقطع سرنوشت‌ساز تاریخی قرار گرفته است؛ مقطعی که در آن لبنان یا باید تسلیم خواسته‌های واشنگتن و تل‌آویو شود یا حاکمیت و استقلال خود را بازپس گیرد.

به گزارش المنار، وی روز یکشنبه در سخنانی به مناسبت سالگرد درگذشت حاج محمد حسن یاغی، از فرماندهان جهادی مؤسس حزب‌الله، گفت که لبنان امروز در دل طوفان بی‌ثباتی قرار دارد و تأکید کرد که سیاست‌های امریکا و تجاوزات رژیم صهیونیستی، ریشه اصلی مشکلات و ناامنی‌های کنونی کشور هستند.

او افزود که اسرائیل علی‌رغم توافق آتش‌بس، همچنان به تجاوزات خود ادامه می‌دهد و چشم طمع به خاک لبنان دارد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان با توصیف مسیر این جنبش به‌عنوان مسیری روشن و افتخارآمیز، تصریح کرد که حزب‌الله با همراهی ارتش، مردم و همه گروه‌های لبنانی، نه فقط جنوب، بلکه کل لبنان را آزاد کرده است.

وی همچنین بر پاکدستی، دوری از فساد و تعهد حزب‌الله به خدمت‌رسانی به مردم تأکید کرد و این ویژگی‌ها را از شاخصه‌های اصلی این جنبش دانست.

نعیم قاسم وضعیت کنونی را بزنگاهی تاریخی توصیف کرد که در آن دو راه پیش روی لبنان قرار دارد: یا پذیرش قیمومیت امریکا و اسرائیل که به تجزیه کشور منجر می‌شود، یا قیام ملی برای اخراج اشغالگران و بازپس‌گیری زمین و حاکمیت.

او هرگونه بحث درباره خلع سلاح مقاومت را بخشی از پروژه مشترک امریکا و اسرائیل برای تضعیف لبنان دانست و تأکید کرد که حزب‌الله هرگز از سلاح و مأموریت دفاع از کشور دست نخواهد کشید.

وی با اشاره به اینکه اسرائیل بیش از یک سال است به تعهدات خود در توافق پایبند نبوده و همچنان تجاوزاتش را ادامه می‌دهد، گفت که در حالی که لبنان و مقاومت به مفاد توافق عمل کرده‌اند، دشمن صهیونیستی هیچ تعهدی را اجرا نکرده است.

دبیرکل حزب‌الله تأکید کرد که لبنان نباید به ابزار اجرای خواسته‌های اسرائیل تبدیل شود و هر امتیازدهی بدون پایبندی دشمن به تعهداتش، اقدامی غیرمسئولانه است.

نعیم قاسم با تأکید بر وحدت حزب‌الله و جنبش امل و ضرورت توقف کامل تجاوزات اسرائیل، آزادی اسیران لبنانی و بازسازی مناطق آسیب‌دیده، اعلام کرد دفاع از جنوب لبنان به معنای دفاع از کل کشور است.

او در پایان افزود حزب‌الله با اتکا به قدرت و اعتمادبه‌نفس خود، همچنان در مسیر مقاومت و سازندگی گام برمی‌دارد و تنها پس از اجرای کامل تعهدات دشمن، درباره استراتژی امنیت ملی لبنان وارد گفت‌وگو خواهد شد.

منبع
المنار

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 9 =

دکمه بازگشت به بالا