سیاسی
نمایندگان جدید پارلمان عراق سوگند یاد کردند
نمایندگان منتخب ششمین دوره مجلس نمایندگان عراق، ظهر امروز دوشنبه با حضور در صحن علنی، مراسم ادای سوگند قانون اساسی را به جا آوردند تا فعالیت رسمی این نهاد قانونگذاری آغاز شود.

میدل ایست نیوز: نمایندگان منتخب ششمین دوره مجلس نمایندگان عراق، ظهر امروز دوشنبه با حضور در صحن علنی، مراسم ادای سوگند قانون اساسی را به جا آوردند تا فعالیت رسمی این نهاد قانونگذاری آغاز شود.
به گزارش الفرات نیوز، نخستین جلسه پارلمان جدید به ریاست عامر الفایز رئیس سِنی و مسنترین نماینده حاضر و با حضور ۲۹۲ نماینده از مجموع ۳۲۹ عضو پارلمان برگزار شد.
حضور ۲۹۲ نماینده در جلسه افتتاحیه نشاندهنده حدنصاب بالایی است که فراتر از اکثریت مطلق لازم برای رسمیت بخشیدن به جلسات است.
این در حالی است که طبق قانون اساسی، مدیریت جلسه اول تا زمان انتخاب رئیس دائم بر عهده عامر الفایز است که بر لزوم رعایت زمانبندیهای قانونی تأکید کرد.
پس از پایان مراسم تحلیف و ادای سوگند، پارلمان وارد دستور کار انتخاب رئیس مجلس و دو نایب وی شد.



