سیاسی
نتانیاهو بازداشت مادورو را به ترامپ تبریک گفت
نخست وزیر اسرائیل بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا و همسرش را در حمله نظامی امریکا به ونزوئلا، به رئیس جمهور امریکا تبریک گفت.

میدل ایست نیوز: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل بازداشت نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا و همسرش را در حمله نظامی امریکا به ونزوئلا، به دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا تبریک گفت.
به گزارش روسیا الیوم، نتانیاهو در صفحه خود در شبکه ایکس خطاب به دونالد ترامپ نوشت، به شما به علت رهبری جسورانه و تاریخی به نام آزادی و عدالت تبریک میگویم. همچنین عزم قاطع شما و عملکرد ممتاز سربازان شجاعتان را تبریک میگویم.
دونالد ترامپ روز گذشته اعلام کرد نظامیان این کشور با حمله به ونزوئلا، رئیس جمهور این کشور و همسرش را بازداشت و به خارج از ونزوئلا منتقل کردند. این اقدام امریکا با محکومیت گسترده بینالمللی مواجه شد. به گفته مقامات امریکایی، قرار است مادورو در خاک امریکا محاکمه شود.



