بارسلونا برای جذب «کانسلو» به سراغ الهلال عربستان رفت
باشگاه بارسلونا در تلاش است تا «ژوائو کانسلو»، مدافع راست الهلال عربستان را در پنجره نقلوانتقالات زمستانی فعلی بهصورت قرضی به خدمت بگیرد.

میدل ایست نیوز: فابریزیو رومانو، خبرنگار مشهور ایتالیایی، فاش کرد: کاتالانهای اسپانیا پیشنهاد رسمی خود را برای جذب کانسلو این بازیکن پرتغالی تیم الهلال عربستان ارسال کردهاند.
به گزارش عکاظ، بارسلونا پیشنهاد رسمی خود را برای جذب قرضی کانسلو به باشگاه الهلال ارائه داده و آنگونه که فابریزو رومانو روزنامه نگار مشهور ایتالیایی در شبکه اجتماعی «ایکس» فاش کرده است، بارسلونا در این پیشنهاد متعهد شده است، بخش کوچکی از حقوق این بازیکن را پرداخت کند و مذاکرات بین دو طرف برای دستیابی به توافق نهایی همچنان ادامه دارد.
رومانو تصریح کرد: باشگاه اینترمیلان ایتالیا نیز از هفته گذشته به توافق شفاهی با الهلال دست یافته بود و حتی احتمال حضور «استفان دیفری» یا «فرانچسکو آچربی» در این معامله وجود داشت.
با وجود پیشنهاد جدی اینتر، میل و رغبت قلبی کانسلو بازگشت به صفوف بارسلونا است.
گفتنی است قرارداد فعلی این ستاره پرتغالی با الهلال تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۷ اعتبار دارد.
ارزش بازاری این مدافع ۳۱ ساله در سایت ترانسفرمارکت، حدود ۱۰ میلیون یورو برآورد شده است.



