اقتصادی

فرودگاه ناصریه عراق در ماه مارس افتتاح می‌شود

وزیر حمل و نقل عراق در بازدید از پروژه فرودگاه بین‌المللی ناصریه، گفت که این فرودگاه در ماه مارس سال جاری به بهره برداری می‌رسد.

میدل ایست نیوز: رزاق محیبس السعداوی وزیر حمل و نقل عراق امروز یکشنبه در بازدید از فرودگاه بین‌المللی ناصریه در استان ذی قار گفت که همه موانع و مشکلات بر سر راه بهره برداری از این فرودگاه برداشته شده است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، وی با اشاره به اینکه سفرش به ذی قار برای پیگیری اجرای پروژه فرودگاه ناصریه است، تاکید کرد که موعد افتتاح فرودگاه در ماه مارس خواهد بود.

السعداوی با تاکید بر پیشرفت بسیار زیاد این پروژه گفت که اکنون باید این پروژه به طور مستمر پیگیری شود تا در زمانبندی مشخص به بهره برداری برسد.

وزیر حمل و نقل عراق گفت که عراق اکنون در صدد افتتاح آزمایشی این پروژه و منتظر ورود دستگاه‌های ناوبری است و این فرودگاه ماه سوم میلادی افتتاح خواهد شد.

از طرفی دیگر هیثم الحمدانی استاندار ذی قار گفت گه سفر وزیر حمل و نقل برای اطلاع از روند پروژه فرودگاه بین‌المللی ذی قار است؛ پروژه‌ای که ذی قار امید دارد در اسرع وقت به بهره برداری برسد.

السعداوی صبح امروز یکشنبه برای اطلاع از مراحل بهره برداری از پروژه ناصریه وارد استان ذی قار شد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =

دکمه بازگشت به بالا