سیاسی

درخواست سفارت امریکا در بغداد برای حمایت از طرح دونالد ترامپ در سوریه

سفارت امریکا در عراق با انتشار بیانیه‌ای، از کشورهای همسایه سوریه و جامعه جهانی خواست تا از چشم‌انداز دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا برای آینده دمشق حمایت و برای تحقق میدانی آن همکاری کنند.

میدل ایست نیوز: سفارت امریکا در بغداد با بازنشر کردن پیام «تام باراک»، فرستاده ویژه امریکا در امور سوریه، به جزئیات دیدار وی با «احمد الشرع»، رئیس دوره انتقالی سوریه و اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه این کشور پرداخت که طی آن تام باراک بر لزوم پایبندی به توافقات پیشین تاکید کرد.

به گزارش الشروق، فرستاده امریکا در خصوص تحولات اخیر در شهر حلب ابراز نگرانی عمیق کرد و هشدار داد، این درگیری‌ها مفاد توافق‌نامه‌های منعقد شده میان دمشق و نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) را به خطر می‌اندازد.

باراک از تمامی طرف‌ها درخواست کرد با خویشتن‌داری و توقف عملیات نظامی، به میز مذاکره بازگردند.

محور اصلی این گفتگوها، بازگشت به توافقات «۱۰ مارس» و «اول آوریل» است که بر اساس آن‌ها باید نیروهای «قسد» در نهادهای امنیتی و نظامی دولت سوریه ادغام شوند.

واشنگتن پیش از این نیز در اکتبر گذشته برای توقف درگیری‌ها میان طرفین میانجی‌گری کرده بود.

منبع
الشروق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =

دکمه بازگشت به بالا