اقتصادی

بازگشایی فرودگاه بین‌المللی حلب از روز سه‌شنبه بعد از چند روز تعطیلی به سبب درگیری‌ها

سازمان هواپیمایی کشوری سوریه اعلام کرد: فرودگاه بین‌المللی حلب پس از ۸ روز تعطیلی ناشی از درگیری‌های اخیر، از روز سه‌شنبه هفته جاری فعالیت‌های پروازی خود را از سر خواهد گرفت.

میدل ایست نیوز: سازمان هواپیمایی کشوری سوریه که به سبب درگیری‌ها در حلب بین نیروهای قسد و دولت سوریه، فعالیت فرودگاه حلب را به منظور حفظ امنیت مسافران و کادر پروازی، متوقف کرده بود، اعلام کرد: فعالیت‌های این فرودگاه راهبردی بزودی از سرگرفته خواهد شد.

به گزارش شفق نیوز، این سازمان اعلام کرد: پس از تکمیل ارزیابی‌های فنی و امنیتی لازم و با هماهنگی مراجع ذی‌صلاح، فعالیت‌های پروازی در فرودگاه بین‌المللی حلب از روز سه‌شنبه و با هدف تضمین سلامت مسافران و خدمه پرواز از سر گرفته خواهد شد.

پیش از این در تاریخ ۱۰ ژانویه، این سازمان اعلام کرده بود،  به دلیل تحولات میدانی در سوریه و درگیری‌های میان ارتش سوریه و نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد)، فعالیت‌های فرودگاه حلب متوقف شده است.

تعطیلی فرودگاه در حالی به پایان می‌رسد که نیروهای ارتش سوریه پس از بازپس‌گرفتن محله‌های «شیخ‌مقصود» و «الاشرفیه»، پیشروی‌های گسترده‌ای را به سمت دیگر شهرهای حومه حلب از جمله «دیرحافر» و «مسکنه» انجام دادند.

طبق آخرین گزارش‌ها، ارتش سوریه با ورود به مرزهای اداری استان الرقه، بر چندین سایت استراتژیک و میادین نفتی مسلط شده است.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + سیزده =

دکمه بازگشت به بالا