نخستوزیر قطر:به واشنگتن توصیه کردهایم که پرونده هستهای ایران را از راه دیپلماتیک حل کند
نخستوزیر و وزیر خارجه قطر تأکید کرد که اگر به وضعیت جاری در منطقه رسیدگی نشود، منطقه دچار حالت انفجار خواهد شد.

میدل ایست نیوز: محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخستوزیر و وزیر خارجه قطر، تأکید کرد که اگر به وضعیت جاری در منطقه رسیدگی نشود، منطقه دچار حالت انفجار خواهد شد.
به گزارش «الجزیره»، نخستوزیر قطر در اظهاراتی تأکید کرد که مرحله اول توافق جنگ در غزه به پایان رسیده اما این به معنای اجرای توافق نیست زیرا کشتار مردم در غزه ادامه دارد.
وی گفت که شورای صلح پیشنهادی رئیس جمهور امریکا باید مؤثر و عامل ثبات باشد.
نخستوزیر قطر تأکید کرد که منطقه با تنشهای شدیدی مواجه است و لازم است که همه سراغ عقلانیت بروند زیر هر تنشی پیامدهای سختی خواهد داشت.
وی ادامه داد: نمیخواهیم منطقه شاهد تنش باشد و بهعنوان یک شریک به واشنگتن توصیه کردهایم که مسئله هستهای ایران را از راه دیپلماتیک حل کند.
وزیر خارجه قطر همچنین گفت که دولت سوریه نیازمند کمک است و همه باید برای تحقق اهداف مطلوب به سوریه کمک کنند.
وی درباره یمن نیز تأکید کرد که سیاست قطر در یمن و حمایتش از حکومت مشروع این کشور و حق ملت یمن در تعیین سرنوشت کاملا واضح است.



