سیاسی
در گفتوگوی تلفنی السودانی و مظلوم عبدی مطرح شد:تأکید نخستوزیر عراق بر جلوگیری از فرار تروریستها از زندانهای سوریه
نخستوزیر عراق در تماس تلفنی با فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) اوضا سوریه در پی تحولات امنیتی اخیر در این کشور و پیامدهای آن بر امنیت و ثبات عراق را بررسی کرد.

میدل ایست نیوز: محمد شیاع السودانی، نخستوزیر عراق، در تماس تلفنی با مظلوم عبدی، فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) اوضا سوریه در پی تحولات امنیتی اخیر در این کشور و پیامدهای آن بر امنیت و ثبات عراق را بررسی کرد.
بر اساس بیانیه رسمی دفتر نخستوزیر عراق، السودانی در این گفتوگوی تلفنی بر ضرورت تثبیت گفتوگو برای تضمین حقوق همه طیفهای ملت سوریه و حفاظت از امنیت و یکپارچگی این کشور تأکید کرد.
وی همچنین بر ضرورت جلوگیری از امکان فرار تروریستها از زندانها و آسیب رساندنشان به امنیت و ثبات سوریه و عراق و همه منطقه تأکید کرد.
پیش از این، نخست وزیر عراق در گفت وگو با احمد الشرع، رئیس جمهور سوریه نیز تحولات اخیر در این کشور را بررسی کرده بود.



