سیاسی

تاکید زیدان بر اهمیت هماهنگی برای محاکمه زندانیان داعشی منتقل شده به عراق

رئیس شورای عالی قضایی عراق بر ضرورت هماهنگی میان شورای عالی قضایی و وزارت کشور و وزارت دادگستری و دستگاه‌های امنیتی مربوطه به منظور انجام تحقیقات و محاکمه تروریست‌های منتقل شده به عراق تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: فائق زیدان رئیس شورای عالی قضایی عراق میزبان نشستی با حضور قضات، وزرای کشور و دادگستری و دستگاه‌های امنیتی مربوط به پرونده محاکمه زندانیان داعشی منتقل شده از سوریه به عراق بوده است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، زیدان که ریاست این نشست را بر عهده داشت بر ضرورت هماهنگی میان شورای عالی قضایی و نهادهای مذکور به منظور انجام تحقیقات و محاکمه تروریست‌های منتقل شده از مراکز بازداشت سوریه به عراق مطابق با احکام قانون عراق و رعایت تمامی معیارهای بین‌المللی تاکید کرد.

شورای عالی قضایی عراق در ادامه این بیانیه اشاره کرد که این نشست با حضور وزیر کشور، وزیر دادگستری، معاون اطلاعات وزارت کشور، معاون دستگاه امنیت ملی، معاون دستگاه اطلاعات، نماینده‌ای از فرماندهی عملیات مشترک و اداره اطلاعات نظامی، معاون رئیس دادستانی کل، رئیس هیئت نظارت قضایی، رئیس دادگاه استیناف بغداد/الکرخ و رئیس مرکز ملی همکاری قضایی بین‌المللی برگزار شد.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

دکمه بازگشت به بالا