سیاسی

نظر فرستاده امریکا به سوریه درباره تشکیل دولت جدید در عراق

توماس باراک فرستاده ویژه امریکا به سوریه، اعلام کرد که تشکیل دولتی در عراق که به رویکرد همکاری با همسایگان و غرب ادامه می دهد، کلید ثبات منطقه ای است.

میدل ایست نیوز: توماس باراک فرستاده ویژه امریکا به سوریه، اعلام کرد که تشکیل دولتی در عراق که به رویکرد همکاری با همسایگان و غرب ادامه می‌دهد، کلید ثبات منطقه ای است.

به گزارش الجزیره، پیشتر مارکو روبیو، وزیر امور خارجه امریکا، در خصوص شکل‌گیری دولتی تحت کنترل ایران در عراق هشدار داد و تأکید کرد: چنین وضعیتی بر مصالح و منافع بغداد و همچنین روابط این کشور با امریکا تأثیر منفی خواهد گذاشت.

وزارت امور خارجه آمریکا فاش کرد: روبیو در تماسی تلفنی با محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق، درباره روابط با ایران و موضوع نگهداری اعضای گروه تروریستی داعش در بازداشتگاه‌های عراق گفت‌وگو کرده است.

این وزارتخانه با انتشار بیانیه ای تصریح کرد: هر دولتی در عراق که تحت کنترل ایران باشد، نخواهد توانست منافع عراق را در اولویت قرار دهد و این کشور را از درگیری‌های منطقه‌ای دور نگه دارد یا شراکت سودمند دوجانبه میان امریکا و عراق را تقویت کند.

پیش از این، منابع آگاه فاش کرده بودند امریکا به سیاستمداران ارشد عراقی هشدار داده است در صورت مشارکت گروه‌های مسلح تحت حمایت ایران در دولت آینده، با تحریم‌هایی مواجه خواهند شد که ممکن است کل دولت عراق را تحت تأثیر قرار دهد.

این هشدارها شامل احتمال هدف قرار دادن اصلی‌ترین شریان مالی عراق، یعنی درآمدهای نفتی سپرده شده در بانک فدرال رزرو نیویورک، نیز خواهد شد.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا