سیاسی

بارزانی: توافق سوریه و قسد گامی مهم برای پایان دادن به تنش‌ها است

رئیس اقلیم کردستان عراق ضمن استقبال از توافق نیروهای دموکراتیک سوریه و دولت دمشق، و اعلام حمایت از آن بیان کرد که این اقدام گامی مهم و درست برای حل مسالمت‌آمیز و پایان دادن به تنش‌ها به شمار می‌آید.

میدل ایست نیوز: نچیروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق از توافق نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) و دولت دمشق برای آتش بس استقبال کرد.

به گزارش شفق نیوز، بارزانی گفت که ما از توافق امضا شده میان دولت سوریه و قسد برای آتش بس و ادغام نهادهای نظامی و اداری و تضمین حقوق مدنی و آموزشی کُردها و بازگشت آوارگان به وطنشان استقبال و حمایت می‌کنیم.

وی افزود که این توافق گامی مهم و درست برای حل مسالمت آمیز و پایان دادن به تنش‌ها به شمار می‌آید. ما همواره تاکید کردیم که رایزنی و تفاهم و راه حل سیاسی تنها راه برای ایجاد راه حل پایدار به نفع همگان است.

رئیس اقلیم کردستان عراق افزود که این توافق زمینه مستحکمی را برای ثبات و صلح اجتماعی و همزیستی مسالمت‌آمیز میان اقشار فراهم می‌کند. امیدواریم این امر عاملی برای یکپارچه‌سازی مجدد سوریه، حفظ حقوق کُردها و تمامی اقشار در قانون اساسی جاری و تحقق امنیت سوریه و سراسر منطقه باشد.

پیشتر قسد در بیانیه‌ای اعلام کرد بر اساس یک توافق جامع، میان دولت سوریه و نیروهای دموکراتیک سوریه توقف درگیری‌ها برقرار شده و درباره روند مرحله‌ای ادغام نیروهای نظامی و اداری دو طرف تفاهم حاصل شده است.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 6 =

دکمه بازگشت به بالا