خبر اولسیاسی

عبدی در واکنش به توافق با دمشق: گامی به سوی ثبات است

فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه، توافق با دمشق را عامل توقف جنگ، تضمین حقوق مشروع کردها و گامی اساسی به سوی ثبات در شمال و شرق سوریه دانست.

میدل ایست نیوز: مظلوم عبدی فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) روز جمعه اعلام کرد که امضای توافق با دولت سوریه پس از تماس تلفنی با احمد الشرع رئیس دوره انتقالی سوریه انجام شد.

به گزارش شفق نیوز، عبدی گفت که این توافق منجر به توقف جنگ و تضمین حقوق مشروع کردها و گامی اساسی به سوی ثبات در شمال و شرق سوریه است.

مظلوم عبدی افزود که نیروی محدودی از امنیت داخلی در چارچوب اجرای عملی توافق ادغام، وارد مربع امنیتی در شهرهای الحسکه و القامشلی می‌شوند.

فرمانده قسد اشاره کرد که نیروهای امنیتی محلی نیز مسئولیت گسترش امنیت داخلی در مناطق کردنشین را دارند و تلاش برای ادغام آنها در وزارت کشور سوریه ادامه دارد.

او توضیح داد که کارکنان مدیریت خودگردان و نهادهای حکومتی در مناطق کردنشین به وظایف خود ادامه می‌دهند تا در وزارتخانه‌های ذیربط ادغام شوند.

مظلوم عبدی اشاره کرد که جامعه بین‌المللی از توافق میان قسد و دولت سوریه استقبال کرد و مسئولیت ضمانت آن را پذیرفت. او در همین راستا به تماس تلفنی دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا با الشرع اشاره کرد.

عبدی گفت که با الشرع درخصوص قضیه ربوده شدگان و اسرا و مفقودان از میان نیروهای قسد و غیرنظامیان کرد رایزنی کرده است.

وی افزود که هیچ منصب دولتی نخواهد گرفت و در میان مردم خود و در کنار آنها برای تشکیل یک مرجعیت سیاسی برای کردها در سوریه تلاش خواهد کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =

دکمه بازگشت به بالا