سیاسی

عراق میزبان بیش از 340 هزار پناهنده از کشورهای مختلف

کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد که عراق میزبان بیش از 340 هزار پناهنده و پناهجو از کشورهای مختلف است که بیشترین تعداد آنها سوری هستند.

میدل ایست نیوز: کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد که عراق میزبان بیش از 340 هزار پناهنده و پناهجو از کشورهای مختلف است که بیشترین تعداد آنها سوری هستند.

به گزارش الفرات نیوز، لیلی کارلایو سخنگوی کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل در عراق گفت که حدود 88 درصد پناهندگان در عراق سوری هستند.

وی اشاره کرد که اکثر آوارگان داخلی در منازل خاص در شهرها یا تجعات غیر رسمی ساکن هستند و هنوز بیش از 101 هزار آواره عراقی در 20 اردوگاه آوارگان در اقلیم کردستان عراق اقامت دارند.

کارلایو تاکید کرد که فعالیت کمیساریا بر تضمین حفاظت از پناهندگان و آوارگان اجباری و تضمین دستیابی آنها به خدمات اساسی همانند آموزش و مراقبت بهداشتی متمرکز است.

وی تصریح کرد که کمیساریا به تلاش های خود برای ثبت نام پناهندگان و تضمین دستیابی آنها به مدارک دولتی که بتوانند به خدمات عمومی دست یابند علاوه بر ارائه کمک‌های حقوقی و تلاش برای ایجاد راه حل‌های دائمی برای اوضاع آنها ادامه می‌دهد.

منبع
الفرات نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + هجده =

دکمه بازگشت به بالا