سیاسی

امضای توافق همکاری میان بحرین و فرانسه

بحرین و فرانسه در جریان سفر پادشاه بحرین به پاریس، یک توافق همکاری مشترک در زمینه دفاعی امضا کردند.

میدل ایست نیوز: حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین و امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در کاخ الیزه پاریس دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش الخلیج آنلاین، بن حمد و مکرون تلاش‌های کمیته عالی مشترک میان دو کشور و نتایج مثبت در روند همکاری دو جانبه را تحسین و بر اهمیت تداوم فعالیت‌های آن برای توسعه افق‌های شراکت در زمینه‌های مختلف تاکید کردند.

در این گفت‌وگوها تحولات اوضاع منطقه و جهان و تلاش‌های جاری برای پایان دادن به درگیری‌ها از طریق گفت‌وگو و راه حل‌های دیپلماتیک و کاهش میزان تنش را بررسی کردند.

پادشاه بحرین همچنین نقش فرانسه در حمایت از امنیت و صلح بین‌المللی و حل عادلانه مسائل کشورهای عربی و تقویت ثبات و شکوفایی در عرصه بین‌المللی را ستود.

دو کشور همچنین یک توافق همکاری مشترک در زمینه دفاعی امضا کردند.

ناصر بن حمد آل خلیفه مشاور امنیت ملی و دبیرکل شورای دفاع بحرین و آلیس روفو وزیر مشاور در وزارت نیروهای مسلح فرانسه این توافق همکاری را به امضا رساندند.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =

دکمه بازگشت به بالا