اجتماعیسیاسی

داوطلب شدن 5 هزار عراقی برای دفاع از عراق و ایران علیه امریکا

حدود 5 هزار داوطلب عراقی در استان دیالی، برای دفاع از عراق و ایران برضد امریکا در کنار نیروهای امنیتی و حشد الشعبی عراق اعلام آمادگی کردند.

میدل ایست نیوز: همزمان با تشدید تنش‌ها بین امریکا و ایران و استقرار گسترده نظامیان امریکایی در منطقه، حدود 5 هزار داوطلب در استان دیالی عراق، برای دفاع از عراق و ایران بر ضد امریکا در کنار نیروهای امنیتی و الحشد الشعبی اعلام آمادگی کردند.

به گزارش رووداو، در بیانیه‌ای که در پایان تجمع روز جمعه داوطلبان در استان دیالی منتشر شد آمده است، ما برای داوطلب شدن به منظور کمک به نیروهای امنیتی و الحشد الشعبی و جمهوری اسلامی ایران اعلام آمادگی می‌کنیم و قاطعانه با مداخله امریکا علیه جمهوری اسلامی مخالف هستیم.

این بیانیه می‌افزاید، ما از کشور و مقدسات بدون هیچ چشم‌داشتی دفاع می‌کنیم و در هر زمان تحت فرمان فرمانده کل نیروهای مسلح خواهیم بود. در این بیانیه شایعات مغرضانه با هدف به هم ریختن اوضاع امنیتی در عراق، مردود دانسته شده است.

عمار التمیمی از مسئولان سازمان بدر که هماهنگ کننده این گردهم‌آیی در منطقه «ابی صیدا» از توابع مقدادیه بود اعلام کرد، این گردهمایی مربوط به یک گروه مسلح نیست بلکه ما داوطلب هستیم که در کنار نیروهای امنیتی قرار بگیریم.

وی افزود، این تشکل 4947 داوطلب دارد و اسامی داوطلبان و ساختار تشکیلاتی آن به فرمانده عملیات دیالی و سپس به فرمانده کل نیروهای مسلح عراق تحویل داده می‌شود.

التمیمی افزود، در صورتی که موردی اضطراری ایجاد شود، آماده خواهیم بود در کنار نیروهای امنیتی بدون دریافت هیچ حقوقی در مدتی محدود تا زمانی که بحران به پایان برسد قرار بگیریم تا اشتباهات گذشته تکرار نشود.

منبع
رووداو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 7 =

دکمه بازگشت به بالا