اجتماعیخبر اولسیاسی

انتخاب رئیس‌جمهور در دستورکار جلسه فردای پارلمان عراق نیست

مجلس نمایندگان (پارلمان) عراق اعلام کرد موضوع زندانیان عضو داعش که از زندان‌هایی در سوریه به عراق منتقل شده‌اند در جلسه روز چهارشنبه این مجلس بررسی خواهد شد.

میدل ایست نیوز: مجلس نمایندگان عراق امروز سه‌شنبه دستور کار جلسه روز چهارشنبه خود را اعلام کرد که شامل حضور وزیر دادگستری و معاون امور اطلاعاتی وزیر کشور و معاون فرمانده عملیات مشترک عراق در مجلس برای بررسی موضوع زندانیان داعشی انتقال یافته از سوریه به عراق می‌شود.

به گزارش رووداو، عراق دیروز دوشنبه اعلام کرد تعداد داعشی‌هایی که از زندان‌های سوریه به عراق منتقل شده‌اند به 4583 نفر رسیده است. قبلا تعداد کل زندانیان داعش در زندان‌های سوریه بیش از هفت هزار نفر اعلام شده بود.

اداره رسانه‌ای مجلس نمایندگان عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد، دستور کار جلسه روز چهارشنبه پارلمان از سه بخش تشکیل شده است: نخست، رسیدگی به اعتراضات درباره قانونی بودن عضویت برخی نمایندگان مجلس؛ دوم، بررسی موضوع زندانیان انتقال یافته از سوریه به عراق با حضور وزیر دادگستری و معاون امور اطلاعاتی وزیر کشور و معاون فرمانده عملیات مشترک عراق؛ سوم، بررسی مسائل عمومی کشور.

منبع
رووداو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا